عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران

کرملین: جهان برای کمک به اوکراین هر روز خسته‌تر از دیروز است

کرملین: جهان برای کمک به اوکراین هر روز خسته‌تر از دیروز است سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه حذف کمک به اوکراین در طرح بودجه کنگره آمریکا یک پدیده موقتی است، گفت که افزایش خستگی جهان از حمایت پوچ از کی‌یف منجر به تناقضات حاکمیتی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۶۹۴

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) به حذف بند کمک‌های مالی و نظامی به اوکراین در طرح بودجه موقت کنگره آمریکا برای جلوگیری از تعطیلی دولت واکنش نشان داد.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت: «آمریکا هم همچنان درگیر جنگ اوکراین باقی خواهد ماند. این هم (حذف کمک‌ها به اوکراین) یک پدیده موقتی است و واشنگتن مستقیماً به دخات در این درگیری ادامه می‌دهد».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «خستگی و فرسودگی جهان و غرب از تداوم حمایت پوچ از رژیم کی‌یف به مرور زمان افزایش خواهد یافت که همین امر منجر به افزایش تناقضات در محافل حاکم غربی خواهد شد».

سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی درباره افزایش تحریم‌ها علیه روسیه از جمله ممنوعیت ورود خودروهای روسی به برخی از کشورها، اظهار داشت: «یک تصمیم پوچ است اما پاسخ متقابل را ضروری نمی‌دانیم».

امروز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با هدف نمایش تداوم حمایت‌ها از اوکراین، ضمن اشاره به عضویت کی‌یف در این اتحادیه در آینده، گفت که برای اولین‌بار نشست وزرای خارجه کشورهای عضو را در این کشور برگزار می‌کند. (جزئیات بیشتر)

طبق این گزارش، پسکوف در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره سالگرد یورش به مقر سابق کاخ ریاست‌جمهوری روسیه در ۴ اکتبر ۱۹۹۳ گفت: «سطح تحکیم جامعه روسیه حول رئیس جمهور ولادیمیر پوتین، تضمین می‌کند که تکرار بحران قانون اساسی مانند ۳۰ سال پیش غیرممکن است».

به نوشته اسپوتنیک، وی در واکنش به اظهارات مقامات مولداوی درباره تصمیم به قطع واردات گاز از روسیه به بهانه جنگ اوکراین نیز تصریح کرد: «تماس‌های شرکت گازپروم با مولداوی ادامه داشته و این کشور بدهی‌هایی دارد که باید تسویه شود»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار